Blog aku dah bersawang rupenye....


Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera sebagai pembuka bicara buat rakan2 bloggerku yg dikasihi... Agak lame jugak aku meninggalkan dunia blogging ni.... Aku lebih fokuskan kepada keje2 part time di samping jugak bermain fesbuk... main kebun2, hehehe....
Well, aku biasenye akan sibuk bile mane tibenye bulan november dan disember pada tiap2 tahun.... g wat part time... hehehe.... emmmm, sekarang ni pulak aku jadi ceti a.k.a along.... tapi, aku xder la ganas macam yg kat dalam berita tu... lalalala~ sikit2 tu ade laa....

lagi pulak aku sebuk skrg ni dengan bisnes emas aku... jual beli emas... aku rase sangat ok la dari aku main forex... hahaha~ terima kasih utk kawan2 yg sudi singgah kat blog aku ni...
kepada kwn2 yg nak klik2 nuffnang aku tu, emmmm, mmg saje aku xtaruk.... pasal ape? sebabnyer mcm xbest jer.... hehehe... lebih elok aku wat part time.... ada masyuk sikit.... hehehe....
actually byk lagi emas aku...ni baru sebahagian jer... huhuhu... yg lain2 tu aku dah lebur jadikan gold plate 100g.... huhuhu~ sampai disini dulu aku taip... nk sambung g wat part time... lalala~ bubbye.....

2 069 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

waa.. adiahkan emas la utk besday sumi?? :P

::~jAy DaMiEn~:: said...

sumi, kalau jay hadiahkan cincin emas, dah lain mcm pulak... hehehe...

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

Post a Comment

Video Gallery

.