FARM VILLE - cara2 nak main tipu dalam FV ni... hehehe~ [PART 1]


Hai bloggers dan peminat2 FarmVille di FACEBOOK... entri aku ni adalah mengenai game 'kebun di alam maya' yang tengah top jugak di abad ini... huhuhu~

Entri kali ini menceritakan camne nak main tipu @ 'cheat' dalam FarmVille a.k.a FV ni???
hahaha~ aku dah tau caranya... yeayyy....

mari kite mulakan.... (^_^)

cara2 utk dapatkan duit yg banyak adalah dgn cara menternak lembu jer.... perkara penting yg korang harus ader ialah lembu yg melebihi 20 ekor ke atas dan 'Dairy Farm' yg banyak....
pastu setiap 'Dairy Farm' korang cume perlu letak seekor lembu jer....

korang tunggu la sehingga... >>>
'Dairy Farm is ready'
Cow inside : 1/20


lepas tu korang pindahkan lembu2 tu ke 'Dairy Farm is ready' tadi sehingga bilangan lembu menjadi penuh... >>>
'Dairy Farm is ready'
Cow inside : 20/20

ianya amatlah mudah tetapi sudah beberapa survey dijalankan, ramai mengatakan ia agak leceh juga....

tahap kepayahan :

sekian tu saje la cheat utk FV yg aku dapat...
bermain sambil belajar, mmg menyeronokkan~ (^_^)

4 069 comments:

tengku khairy said...

nice info for a beginner like me..
hope can have more tips..

::~jAy DaMiEn~:: said...

well, i hope u can be my neighbour soon... hehehe~

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

waaa... bagus nih.. akan dicuba.. hihii~

::~jAy DaMiEn~:: said...

silakan cuba... tapi amat leceh la, sesudah dijalankan survey... hehehe~

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

Post a Comment

Video Gallery

.