Anda Tahu??? Saya Tahu...


Hello semua, ape kabar??? harap2 sumenyer sehat2 la hendaknyer... hmmm, kali ni entri aku pasal warna2 yang slalu gurl2 post kat status diorang... Pada mulanyer aku tertanye2 la jugak ape kene mengena ngan warna tu... Then, aku pun tercari2 la warna yang diorang sebut tu kat GOOGLE ... mane la tau kuar result yang buat aku tertanye2 tu... tapi jawapannyer hampeh... Tapi xper, aku terus cuba lagi... sampai la beberapa hari, akhirnye aku dapat dah jawapan dier... hehehe~ jawapannyer adalah warna BRA... kerana bersempena dengan Bulan Mencegah Kanser Payudara (Breast Cancer Awareness Month)...

Samada pelbagai warna disebut, dan ader jugak yg meletak "nothing"... hehehe~ XD... Jadi sekiranyer korang2 yang laki ni ternampak status gurl2 diupdate camtu, haaaa... inilah jawapannyer... hehehe~ Dan korang boleh la kasi link blog aku yg ader photo ni bile komen status diorang tu... wahahaha~

Gambar di atas bukanlah bermaksud ape2... Cuma sekadar pesanan khidmat masyarakat ikhlas dari aku bersempena jugak dengan Bulan Mencegah Kanser Payudara (Breast Cancer Awareness Month)... hehehe~

7 069 comments:

Azman/Jeman said...

aku tahu...huhuhuhu

azizan4444 said...

aku taw.haha

::~jAy DaMiEn~:: said...

huhuhu~ kalau camtu saye pun tau jugak la... hehehe~

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

☆☆░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░♫░░☆☆ ☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░♥░░▓░▓▓▓░░░▓░░♥░░▓░░░♥░☆☆ ☆☆░♫░♥░░▓▓░░▓░♫░♫░▓░░░▓░░░▓░░♫░░▓░░░♫░☆☆ ☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░♫░▓░♫░░░☆☆ ☆☆░░░▓▓░░░♥░▓░♫░♥░▓░░░▓░░░▓░♫░░░▓░░░♥░☆☆ ☆☆░░▓▓░♫░♫░░▓░░░♫░▓░░░▓░░░▓░░♫░░▓░░♫░░☆☆ ☆☆░░▓▓░░░░♥░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░░░▓░░░░░☆☆ ☆☆░░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░♫░░☆☆
=============[Happy New Year]==============

tengku said...

saya juga boleh tolong periksakan....
cakap saja saiz apa, semua ditanggung beres......

Anonymous said...

poyo...tu pon nk kecoh ke?
xperasan ke pompan ni UNITE!...
all support awareness...

dats y msg ni xpas pd lelaki.. kecoh+menyibuk+dengki+otak kuning...

::~jAy DaMiEn~:: said...

tengku, macam penah buat jer??? hehehe~

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

::~jAy DaMiEn~:: said...

anonymous, kalau pompuan nk unite xper... tp jgn manchester united sudah la ye... huhuhu~

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

Post a Comment

Video Gallery

.