[TUTORIAL] TULISAN TERBALIK DI FACEBOOK


Hai semua... Selamat datang ke blog ni... kali ni ader sedikit tutorial tentang bagaimana nak membuat tulisan terbalik macam ni >>>
<<< ıu ɯɐɔɐɯ ʞılɐqɹǝʇ uɐsılnʇ ʇɐnqɯǝɯ ʞɐu ɐuɐɯıɐƃɐq ƃuɐʇuǝʇ lɐıɹoʇnʇ ʇıʞıpǝs ɹǝpɐ ıu ılɐʞ ˙˙˙ıu ƃolq ǝʞ ƃuɐʇɐp ʇɐɯɐlǝs ˙˙˙ɐnɯǝs ıɐɥ

hahaha~ caranya amatlah mudah... mula2 korang kena ikut arahan seperti dalam gambar kat bawah ni >>>


[LANGKAH PERTAMA]

Korang taip la pape jer kat dalam ruangan YOUR TEXT tu...


__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.____̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.____̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__


[LANGKAH KEDUA]


pastu tulisan yang korang taip tadi secara otomatik akan diTERBALIKkan dalam ruangan Inverted Text... korang highlightkan tulisan dalam ruangan tu, then korang copy... dan korang paste la kat FACEBOOK ker, atau kat mane2 jer la yang korang rase sesuai... hehehe~


__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.____̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.____̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__



KALAU KORANG DAH PAHAM, SILA KLIK KAT GAMBAR DORAEMON KAT ATAS NI... HEHEHE~

2 069 comments:

SwEetForEst said...

snang je kan..
^___^

::~jAy DaMiEn~:: said...

hai sweetforest...

memang simple jer nak wat ni... huhuhu~

Post a Comment

Video Gallery

.