[CELIK IT] Editor by pixlr.com

Salam semua... Entri ni pasal 'Editor by pixlr.com'... Memang terbaik dari ladang sebenarnya sebab dah seakan-akan Adobe Photoshop CS5 Portable kot... Salah satu editor yang berasaskan web... Tak payah nak install apa2 lagi...

  • Korang boleh buat Imej Baru
  • Korang boleh import Gambar dari komputer korang
  • Korang boleh import Gambar dari mana2 URL
  • Korang boleh import Gambar dari akaun Facebook, Pixlr, atau mana2 jer akaun tapi bukan akaun bank...

Haaa... Kalau korang tak percaya, cuba la klik kat gambar ni untuk zoom, memang complete seperti mana yang dok ada kat Photoshop kan???

System requirements :
> Windows XP, Vista, Windows 7
> Internet Access to web
> Adobe Flash 10 plugin installed on browser

credit :
1. Facetweet (thanks sbb share info ni dgn aku)
2. http://carnine9.net (thanks info pasal tulisan kat dalam gambar aku)
3. Editor by pixlr.com (so much thanks for the editor)

4 069 comments:

akutakutlupa said...

nice ! ada layer pun dah cukup bagiku. senang nak buat keje

jay damien said...

itu la apa yg aku mahukan... editor ni takda la berat mana pun... lagi pulak tak payah install... dulu aku pakai portable jer... hehehe

Azray said...

bro smart aarrrr info lu....tu free user ker.....cam mane gune ok ker, mudah dan senang nampak

Azray said...

bro smart aarrrr info lu....tu free user ker.....cam mane gune ok ker, mudah dan senang nampak

Post a Comment

Video Gallery

.