::TeNtAnG aKu:: JiWakU rAsE tEnAnG....

wuhuuuu.... penat gilerrr....
aku baru jew sampai umah ni... huhuhu....
penat sgt2....rase macam nak tido jew dowh...
hehehe...

tapi aku amek kesempatan untuk meng'update' dulu blog aku ni......

pagi ni jew aku bangun dah tentu la waktu subuh kan.. huahaha...
solat.. then, wat bekpes lak..
pastu g joging pukul 7 a.m sampai la 9 a.m..
hari ni ujan pagi la pulak pukul 9.20 a.m... huhu...
syok jew aku tido lagi...krohhh... krohhh...

pastu aku terjage la plak.. sebab nak meneruskan hajat aku nak g umah anak2 yatim tu.. hehe..

well, hari ni adalah hari yang membuatkan jiwa aku berase betul2 tenang....
rase berbesar hati jugak la dapat memberi sumbangan kat anak2 yatim...
rase hepi gilerr bile tengok diorang juge keriangan.....

aku juge berdoa supaya diorang sume akan jadi insan yang berjaya suatu mase nanti.... aminn...

setakat ni dulu arr aku menaip... nak sambung tido lagi...
petang ni g joging lagi... nk kuruskan badan beb...
chiaos~~



2 069 comments:

~Layla Yuki~ said...

kuruskan badan n bine six pack skali tau jay!! tamau boroi2..hehehe

jAy DaMiEn said...

hohoho... u ske guy yg ader 6 pack kew aziela...
ok.. akan diusahakan...

Post a Comment

Video Gallery

.