Tagged from POSH76

1. Anda rasa anda hot?
Kerana cuaca panas kot hari ni... kipas.. kipas.. kipas..

2. Upload gambar kesayangan anda...
~R.I.P~
This is SLOW MO..
3. Kenapa anda suka gambar ini??
Aku suka gambar ni sebabnyer banyak kenangan bersama kucing ni, walaupun ader kekurangan pada kucing ni, tetapi ia amat cute bagi aku than other cats ever...
4. Bila kali terakhir anda makan pizza??
Bulan lepas kalau x silap aku...

5. Lagu terakhir anda dengar??
Lagu caller ringtone mase aku call gf aku... huhuhu... ^_^ i luv u sayang...

6. Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini??
Aku tengah menaip document la.. sambil layan fesbuk...

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka di panggil??
Jay Damien
8. Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan...saper lak aku nak kantoikan ni....
* SESAPER PUN BOLEH JAWAB TAG NI SEBABNYER AKU X PILIH KASIH *





~SEKIAN~

2 069 comments:

POSH76 said...

jawab pun tag....TQ...


tomeiler tuceng tu...i like..hehe

TheOfficial_IzreenR said...

sayang,nanti kite mkn pizza k sayang...=))
buka puasa..=*

Post a Comment

Video Gallery

.