::~kUiZ~:: MARi... mARi... RaPaT2... hEHehE....

HAHAHA!!!!.... aku buhsan lagi!!!!!

Ello kepada semua pembaca blog aku...
(i luv all my readers)
Demi menghargai jasa baik korang yang sudi menyinggah kat blog aku ni...
di sini aku akan mengadakan kuiz
untuk korang semua...
jadi kepada sesiapa tu yang berminat nak join kuiz aku, silalah emelkan kat aku korang punya :
> nama,
> emel,
> no. tepon sekali,
kat
chau_chincau69@yahoo.com supaya senang dihubungi bila hadiah tu korang punye nanti. OK??

Korang sume yang dah ready
berpikir untuk join menjawab kuiz aku ni akan diberitahu kelak melalui emel korang apabila soalan kuiz di'posting'kan dalam blog aku nanti.
Hadiah hanya untuk seorang pemenang bertuah sahaja dan hadiah yang ak
an diberi adalah sebanyak RM50.00 (Ringgit Malaysia Lima Puluh Sahaja).



hadiah akan diberi kepada pemenang dalam cara wang pos / di bank-in kan terus ke dalam akaun pemenang... harap maklum...

nama pemenang kuiz akan disiarkan di ruangan ::~WiNnERs~:: kat side bar blog aku


*kene jawab soalan kuiz dulu sebabnyer bukan senang org nak bagi camtu jer kan...
hehehe...

Tarikh tutup pendaftaran : [TUTUP SUDAH]


4 069 comments:

Mangkuk.com said...

salam tuan tanah!!! cer g taw aku soklan kuiz bila kuar..aku xnk terlepas ni... jgn luper join kontes aku gak... cume perlu tglkn komen shj....dah boleh menang!!!

Luth Textile said...

tuan rumah, ambo pon nak join.. mana kuisnya?

Encik Azizan said...

aku nak join la bro

Nine said...

cantik..
aku nak join gak la rasanya..
nanti aku email ko ok..
hehe...

Post a Comment

Video Gallery

.