Update Oh Update....


Assalamualaikum w.b.t kepada teman2 seperjuangan blogku sekalian... Apa khabar korang semua??? huhu... Dah agak lama aku x update entri baru aku ni dek gara-gara aku juga punya banyak blog yang lain... seperti :

~ 1 Malaysia 1 Blogshop (khusus untuk blogshop, bloghoping, sedikit tutorial dan banyak lagi yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa),

~ Jay Mobiles (khusus untuk aku punya blogshop jualan enset, spesifikasi enset, themes untuk enset, sedikit tutorial dan juga pelbgai lagi - masih dalam penambahbaikan),

~ jayWidget (yang juga akan mirip seperti adiWidget.. hehehe..[aku ni kira macam versi ciplak orang punya la.. huhuhu] - juga masih dalam pembinaan) (so, aku privatekan dulu),

~ Jay's Technology (khusus untuk kegunaan aku seorang sahaja - banyak rahsia dalam blog aku yang satu ni woo...)

~ Jay Damien's Blog (iaitu blog yang korang sedang baca ni la)

By the way, aku ni bukannya jenis seorang yang tamak la... Cuma aku berasa seronok membloggingkan diri aku di samping mahu juga belajar wat duit dengan blog... huhu...
Harapkan Nuffnang ni, alamatnya memang sampai aku ke tua pun lom tentu boleh cukup RM50.00 bak kata Posh76, iklan kat blog aku ni x kuar2, asyik 'hang' jer... huhuhu...

2 069 comments:

POSH76 said...

bro dah ok la....wa dah klik2 ur iklan..hehe

::~jAy DaMiEn~:: said...

hohoho... tengs

Post a Comment

Video Gallery

.