FARM VILLE - cara2 nak main tipu dalam FV ni... hehehe~ [PART 3]


Hai bloggers dan peminat2 FarmVille di FACEBOOK... entri aku ni adalah mengenai game 'kebun di alam maya' yang tengah top jugak di abad ini... huhuhu~

Entri kali ini menceritakan camne nak main tipu @ 'cheat' dalam FarmVille a.k.a FV ni???
hahaha~ aku dah tau caranya... yeayyy....

mari kite mulakan.... (^_^)

kali ni aku nak kongsikankan 1 rahsia bagaimana utk mendapatkan 'Architect Ribbon' dgn senangnyer.... caranye amatlah mudah dgn cara korang beli jer 'Rest Tent' byk2 yg baru berharga '1000' sampai la penuh korang punye ribbon kat 'Architect' tu... hehehe... mudahkan???


sila tgk foto di atas utk contoh...

ianya amatlah mudah tetapi sudah beberapa survey dijalankan, ramai mengatakan ia sgt senang....

tahap kepayahan :

sekian tu saje la cheat utk FV yg aku dapat...
bermain sambil belajar, mmg menyeronokkan~ (^_^)

4 069 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

waa.. takde lah berhabis banyak nk beli lain2 yg mahal2 kan??

::~jAy DaMiEn~:: said...

hehehe~ kena buat cpt2 sementara zynga xtau cheat ni, kalau diorg dah tau, pasti diorg update pastu xleh buat dah yg ni... lalala~

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

My109 said...

macamana cara nak cepat dapat kan FV cash. FV cash saya lambat sangat nak naik2.. huhu

Anonymous said...

Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar
one and i was just curious if you get a lot of spam
responses? If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest?

I get so much lately it's driving me insane so any help is very much appreciated.

my blog Zahngold Verkaufen

Post a Comment

Video Gallery

.